ANDERE WERKGROEPEN

De volgende werkgroepen zijn iets kleiner en iets minder zichtbaar voor het grote publiek misschien, maar toch dragen zij zeer zeker hun steentje bij binnen de werking van Jeugdhuis Mena!

Menactueel

Deze creatief-schrijvende redactie verzorgt ons 2 maandelijkse-informatieblad. Niet te serieus en te veel bla bla bla, maar een aangenaam boekje met enkele leuke, verrassende en vooral Menaziaanse invloeden. Zij zijn vaak op zichzelf aan het werken binnen hun redactie, vandaar dat we hen niet zo ‘aanwezig’ zien in het jeugdhuis. Toch mag je er niet van verschieten als je eens met een foto of met een interview in de Menactueel verschijnt. Leesplezier verzekerd!

Mena Klusjesteam

Wanneer wij nog slapen na een avondje Mena zijn zij vaak alweer in de weer. Grote en minder grote herstellingen worden uitgevoerd door ons eigen klusjesteam. Ook tijdens de werkdagen verlenen zij vaak hun technical support. Is er iets stuk of dreigt er iets stuk te gaan, kan je steeds bij hen terecht… En vergeet niet… Wat Mena Klusjesteam doet, doen ze meestal beter…