Tapperscursus februari

4 jan

Beste vrienden van jeugdhuis Mena

Bewonder jij ook elke avond die fantastische tappers in het jeugdhuis? Ben je ook klaar om jeugdhuis Mena eens van ‘een andere kant’ te bekijken? Wel … dat kan! Iedereen die lid is van jeugdhuis Mena mag zelf tappen in het jeugdhuis. Natuurlijk niet zomaar … je moet wel eerst even vragen aan de tappersverantwoordelijke of dat past. Heb je nog nooit achter de toog gestaan? Geen probleem! Wij leren je alles – van begin tot eind. Het jeugdhuis openen, wat er allemaal moet gebeuren, hoe je een lekkere pint kan tappen, hoe je vat kan vervangen of aansluiten, … Weet je al ongeveer hoe dit moet? Kom dan gerust ook langs … want je kan misschien nog wel wat bijleren. Uiteraard gaat dit alles gepaard ook samen met het proeven van de pinten …

Het godenpaleis van de jeugd uit Rotselaar kijkt er al naar uit om jou achter zijn prachtige altaar te mogen ontvangen om goddelijke drankjes uit te schenken.

Inschrijven is verplicht … en dat doe je hier:

http://www.jhmena.be/blog/?page_id=23&calendar_day=2012-02-11

Let wel … om alcoholische consumpties te mogen drinken, moet je minstens 16 lentes tellen. Als dat niet geval is … dan zal je nog een paar lentes moeten wachten.

Comments are closed.