Archive | Website RSS feed for this section

The Kenny Jackson Live

5 jul

Rock Werchter zit er weer op voor dit jaar. Jeugdhuis Mena was weer talrijk aanwezig op de weide. Dit had tot gevolg dat we gedurende het ganse weekend gesloten waren. Maar … we zijn weer helemaal terug! Vrijdag gaan de deuren weer open en verwennen we jullie met een heuse Michael Jackson Impersonator. Zeker de moeite. Meer info vind je nog steeds op Facebook.

Fotoavonden

10 nov

Beste leden,

Op 19 en 27 november organiseert de website-crew een fotoavond. Een fotoavond is een avond waarop iedereen, die zijn/haar foto’s vanuit de Mena wilt delen met de rest van de wereld, zijn/haar foto’s op een harde schijf komen zetten. Je neemt dus liefst je foto’s mee op usb-stick, cd-rom, dvd, … Nadien maken we een selectie van de beste, leukste en origineelste foto’s en maken zo een online fotoalbum. Iets om naar uit te kijken dus! Heb jij nog superleuke foto’s? Kom ze dan zeker op een van de fotoavonden droppen in je jeugdhuis!

Kan je niet komen en wil je toch graag je foto’s op de site zien? Contacteer ons dan! (zie onderaan: Contacteer ons)

De websitecrew

Nieuwe design.

7 nov

De site ziet er momenteel een beetje sober uit. We zijn dan ook bezig met het zoeken en maken van een nieuwe design voor de website. Hierdoor kan het zijn dat de site soms voor een korte periode onbereikbaar is. Meestal duurt deze zogenaamde ‘maintenance mode‘ een half uur. Je zal een boodschap te zien krijgen die je vertelt hoe lang het nog duurt voor de site weer online komt. Onze excuses voor dit ongemak.

Update: Zoals je kan zien zijn de ‘werken’ over! Geniet van de nieuwe design!